Recenze - Upíří deníky Probuzení

30. srpna 2013 v 7:00 | Jana |  Recenze knih

Název: Upíří deníky Probuzení (1.díl)
Autor: L.J.Smith
Ilustrátor:
Počet stran: 248
Žánr: dobrodružný,romantický
Rok vydání: 2009

Anotace (oficiální popis knihy):Elen je nejkrásnější dívkou školy a dvoření všech chlapců přijímá jako královna. Nový kluk, krásný a tajemný Stefan, ji však ignoruje a dokonce se jí vyhýbá. O to víc ho Elen chce získat! To se podaří teprve na školním plese, kdy Elen padne do rukou násilnické partičky a Stefan ji zachrání. Oba se rychle sblíží a Stefan jí prozradí svoje tajemství. Je totiž upír. Díky magickému amuletu může pobývat na denním světle a živí se jen zvířecí krví, ale to na věci nic nemění. Elen se vyhýbal proto, že se velice podobá jeho dávné lásce Katherine, kvůli níž se stal upírem a niž by rád zapomněl. Kvůli ní se totiž smrtelně rozhádal se svým bratrem Damonem, z kterého Katherine také udělala upíra.
Ve městě se však udála řada podivných násilností a dokonce došlo i k vraždě. Obyvatelé podezírají tajnůstkářského Stefana, ten se však obává, že na scénu vstoupil jeho zlý bratr.

Hodnocení: Tuto knížku jsem si půjčila v knihovně,protože jsem se dívala na seriál Upíří deníky.Byla jsem zvědavá,jaká ta knížka bude.Zarazilo mě plno věcí,které v seriálu byly jinak např.to,že Elena má v knížce mladší sestru nebo že Damon je starší než Stefan.Ze začátku mě knížka moc nebavila,ale ke konci jsem se do ní začetla a určitě si půjčím další díl.

Body 8/10







 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Katee Katee | Web | 30. srpna 2013 v 7:42 | Reagovat

Ve filmu je skoro vždycky něco jinak než v knížce :/ Jinak jsem to nečetla, ale už několikrát jsem o tom uvažovala :)

2 Dája Dája | Web | 30. srpna 2013 v 10:58 | Reagovat

Pěkná recenze :) Vím, že plno lidí tuto knížku čte já jsem ji ale ještě nečetla, já čtu hrozně málo :DD

3 jana-janishka jana-janishka | Web | 30. srpna 2013 v 11:50 | Reagovat

[1]: To jo,ale aspoň to není úplně to samé...

[2]: Díky,já taky moc nečtu,jen občas.

4 Markett Markett | Web | 30. srpna 2013 v 15:01 | Reagovat

Já moc upíří deníky nemusím :D

5 S. S. | Web | 30. srpna 2013 v 15:18 | Reagovat

Já miluji upíří deníky, ale knihy jsem ještě nečetla :)

6 Chemical Angel Chemical Angel | Web | 30. srpna 2013 v 17:13 | Reagovat

už som čátala tie série knižiek :) hrozne ma bavili :)
pekná recenzia ,)

7 Týna Týna | Web | 30. srpna 2013 v 17:35 | Reagovat

Nesnáším upíří deníky O_o

8 jana-janishka jana-janishka | Web | 31. srpna 2013 v 7:33 | Reagovat

[4]: Škoda...

[5]: Já je mám taky ráda,tak jsem chtěla zkusit i knihu.

[6]: Díky!

[7]: Proč? :O

9 Veva Mirror Veva Mirror | Web | 1. září 2013 v 14:26 | Reagovat

Milujem Upirie Deníky :3 ale ako serial, v knihe je to úplne inak ako v seriali.

10 jana-janishka jana-janishka | Web | 2. září 2013 v 6:21 | Reagovat

[9]: Seriál je lepší,ale kniha taky není špatná...

11 unreactive unreactive | Web | 9. září 2016 v 1:12 | Reagovat

půjčka dlouhodobá bez zástavy :D

12 Josephdal Josephdal | E-mail | Web | 13. března 2018 v 1:33 | Reagovat

This is nicely put. .

langzeitwirkung von cialis <a href="http://cialisfidel.com/">cialis compared to viagra</a> cialis swollen eyes <a href=http://cialisfidel.com/>buy cialis online</a>

13 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 5:39 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>Viagra</a>
viagra on line  http://viagraskf.com/ canadian viagra

14 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 5:49 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>pharmacy</a>
buy generic viagra  http://viagraskf.com/ medix

15 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 9:59 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>potenzmittel</a>
viagra prices  http://viagraskf.com/ viagra for sale uk

16 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 12:46 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra ohne rezept auf rechnung</a>
viagra for sale  http://viagraskf.com/ viagra coupon

17 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 13:00 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra online</a>
cheap viagra  http://viagraskf.com/ viagra for women

18 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 17:25 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>gra online</a>
viagra in farmacia senza ricetta  http://viagraskf.com/ generic viagra prices

19 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 16. března 2018 v 18:18 | Reagovat

I'm not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.
<a href=http://canadianpharmaciesgo.com/>Canadian Pharmacy</a>

20 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 18:39 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra kaufen</a>
sildenafil citrate 100mg  http://viagraskf.com/ generic viagra

21 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 5:30 | Reagovat

Hello there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one? Thanks a lot!
<a href=http://canadianpharmaciesgo.com/>Online Pharmacy</a>

22 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 8:48 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>pharmacy online</a>
pharmacy  http://viagraskf.com/ online viagra

23 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 13:14 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra coupons</a>
Viagra  http://viagraskf.com/ viagra coupons

24 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 13:41 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra for sale</a>
pharmacy  http://viagraskf.com/ over the counter viagra

25 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 17:36 | Reagovat

I am genuinely thankful to the owner of this website who has shared this enormous article at here.
<a href=http://viagraoblue.com/>viagra prices</a>

26 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 19:36 | Reagovat

Great delivery. Sound arguments. Keep up the good spirit.
<a href=http://viagraoblue.com/>buying viagra online</a>

27 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 20:30 | Reagovat

Thanks for sharing your thoughts on %meta_keyword%. Regards
<a href=http://viagraoblue.com/>how to take viagra for maximum effect</a>

28 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 21:21 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>pharmacy online</a>
sildenafil citrate  http://viagraskf.com/ viagra for sale

29 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 21:32 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra ohne rezept auf rechnung</a>
viagra for women  http://viagraskf.com/ viagra tablets

30 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 3:22 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>sildenafil</a>
generic viagra  http://viagraskf.com/ where to buy viagra

31 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 18. března 2018 v 3:25 | Reagovat

Its such as you learn my thoughts! You appear to grasp a lot approximately this, such as you wrote the guide in it or something. I feel that you simply could do with a few percent to force the message home a little bit, but other than that, that is great blog. A fantastic read. I will certainly be back.
<a href=http://viagraoblue.com/>viagra for sale uk</a>

32 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 4:29 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra ohne rezept auf rechnung</a>
sildenafil  http://viagraskf.com/ what is viagra

33 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 5:58 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra ohne rezept auf rechnung</a>
over the counter viagra  http://viagraskf.com/ potenzmittel

34 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 19. března 2018 v 17:30 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>canadian viagra</a>
online viagra  http://viagraskf.com/ viagra ohne rezept auf rechnung

35 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 19. března 2018 v 21:37 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>Viagra</a>
viagra for sale  http://viagraskf.com/ sildenafil

36 DavidRab DavidRab | E-mail | Web | 19. března 2018 v 22:41 | Reagovat

quien envia cialis en menos de 5 dias30 mg cialis too much  <a href="http://cialisfidel.com/">cialis daily</a>

37 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 20. března 2018 v 2:03 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra ohne rezept aus deutschland</a>
bisagra  http://viagraskf.com/ nizagara

38 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 20. března 2018 v 22:58 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra side effects</a>
generic viagra  http://viagraskf.com/ viagra ohne rezept aus deutschland

39 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 1:53 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>online viagra</a>
viagra online  http://viagraskf.com/ viagra for sale

40 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 8:16 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>bisagra</a>
potenzmittel  http://viagraskf.com/ online viagra

41 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 8:59 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>gra online</a>
bisagra  http://viagraskf.com/ online viagra

42 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 12:00 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>sildenafil citrate 100mg</a>
viagra ohne rezept aus deutschland  http://viagraskf.com/ viagra coupon

43 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 23:28 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>where can i get viagra from</a>
viagra pills  http://viagraskf.com/ Viagra

44 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 4:45 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>gra online</a>
viagra pills  http://viagraskf.com/ pharmacy

45 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 9:55 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>generic viagra</a>
cheap viagra  http://viagraskf.com/ viagra online

46 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 10:25 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>sildenafil citrate</a>
generic viagra prices  http://viagraskf.com/ viagra coupons

47 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 12:24 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>online viagra</a>
medix  http://viagraskf.com/ viagra for women

48 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 14:10 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra side effects</a>
viagra side effects  http://viagraskf.com/ viagra in farmacia senza ricetta

49 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 16:57 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra for sale</a>
bisagra  http://viagraskf.com/ buy viagra online

50 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 17:36 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>Viagra</a>
where to buy viagra  http://viagraskf.com/ viagra ohne rezept aus deutschland

51 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 20:37 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>buy viagra</a>
viagra generic  http://viagraskf.com/ nizagara

52 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 23. března 2018 v 3:43 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>Viagra</a>
viagra on line no prec  http://viagraskf.com/ gra online

53 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 23. března 2018 v 3:53 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra ohne rezept aus deutschland</a>
sildenafil citrate  http://viagraskf.com/ viagra coupon

54 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 23. března 2018 v 9:34 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra kaufen</a>
where to buy viagra  http://viagraskf.com/ viagra online

55 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 23. března 2018 v 17:02 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra side effects</a>
over the counter viagra  http://viagraskf.com/ viagra ohne rezept aus deutschland

56 cialis canadian pharmacy cialis canadian pharmacy | E-mail | Web | 1. dubna 2018 v 2:46 | Reagovat

Hi, i believe that i noticed you visited my website thus i came to go back the desire?.I'm trying to in finding things to enhance my site!I guess its good enough to make use of a few of your ideas!!

57 levitra coupon levitra coupon | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 21:51 | Reagovat

Wow! this cartoon type YouTube video I have viewed when I was in primary level and now I am in school and watching that over again here.

58 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 0:31 | Reagovat

levitra sellers
<a href="http://myvardenafilok.com#">generic levitra</a>
que tal es el levitra prices
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+10+mg+prezzo>buy levitra</a>
levitra professional cheap

59 levitra prices levitra prices | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 2:28 | Reagovat

I am truly grateful to the holder of this site who has shared this impressive post at at this place.

60 levitra 20mg levitra 20mg | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 0:28 | Reagovat

Okay this YouTube video is much enhanced than previous one, this one has fastidious picture feature as well as audio.

61 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 22:45 | Reagovat

ostia que levitra en lourdes
<a href="http://myvardenafilok.com#">vardenafil 20mg</a>
how safe is levitra
<a href=http://myvardenafilok.com#vardenafil+20mg>vardenafil 20mg</a>
aty an tany levitra cost

62 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 4:07 | Reagovat

levitra orodispersibile commission
<a href="http://mylevitraok.com#">generic levitra</a>
levitra sacerdotes
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+prices>levitra generic</a>
levitra 20mg vs viagra

63 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 3:46 | Reagovat

ohad levitra twitter
<a href="http://mylevitraok.com">levitra 10 mg prezzo</a>
spedra vs levitra for women
<a href=http://myvardenafilok.com#vardenafil+20mg>levitra 10 mg prezzo</a>

64 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 21:58 | Reagovat

mejor viagra cialis o levitra 20
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra rezeptfrei deutschland</a>
buy levitra online uk newspapers
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+generic>vardenafil 20mg</a>

65 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 1:35 | Reagovat

levitra falcons new stadium
<a href="http://mylevitraok.com">levitra generic</a>
levitra 40 mg pills and potions
<a href=http://levitra-gg.com#generic+levitra>levitra rezeptfrei deutschland</a>

66 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 18:09 | Reagovat

It’s an amazing post designed for all the online people; they will take benefit from it I am sure.

67 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 22:34 | Reagovat

It’s awesome in favor of me to have a website, which is good designed for my know-how. thanks admin

68 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 1:25 | Reagovat

For most recent news you have to pay a visit web and on world-wide-web I found this web page as a best website for most recent updates.

69 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 18:02 | Reagovat

levitra generico online sicuro picture
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20 mg bayer prezzo</a>
levitra orodispersible
[URL=http://myvardenafilok.com#vardenafil+20mg ]generic levitra[/URL]

70 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 14:06 | Reagovat

viagra vs levitra differences and similarities between judaism
<a href="http://levitra-gg.com">vardenafil 20mg</a>
levitra 40 mg safe
[URL=http://myvardenafilok.com#levitra+online ]levitra rezeptfrei deutschland[/URL]

71 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 5. května 2018 v 21:18 | Reagovat

book cheap com darius guest levitra site
<a href="http://mylevitraok.com">buy levitra</a>
levitra flavio download youtube
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+20+mg>buy levitra</a>

72 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 6. května 2018 v 19:49 | Reagovat

andy levitra fiance visa
<a href="http://levitra-gg.com">levitra 20 mg</a>
levitra generico en mexico
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+20+mg+bayer+prezzo>levitra prices</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama