Recenze - sprchový gel Milk & Vitamins

26. srpna 2013 v 7:00 | Jana |  Recenze kosmetiky

Co? - Sprchový gel Milk & Vitamins
Značka - radox
Cena - ?Kč (ve slevě 29-49kč)
Odstín - -------
Množství - 250ml
Vůně - pomeranč

Popis výrobce
Sprchový gel s vysokým obsahem mléka, pomerančovým olejem a výtažky mateřídoušky zanechá vaši pokožku sametově hebkou. Vůně čerstvého ovoce vám dodá energii a dobrou náladu po celý den.

Recenze
+ cena
+ vůně
- nic

Tenhle sprchový gel je můj nejoblíbenější,nádherně voní a není moc drahý.Doma mám už několikátý.Určitě ho doporučuji!

Body 10/10

Doufám,že se vám moje recenze líbila a bude vám užitečná.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lady-kikinka lady-kikinka | Web | 26. srpna 2013 v 11:58 | Reagovat

Ten jsem taky jednou měla a byl skvělý:D Jinak super recenze:-)

2 Teddy Teddy | Web | 26. srpna 2013 v 13:48 | Reagovat

Pěkná recenze :) Značku Radox mám ráda, ale tenhle sprcháč jsem ještě nikdy neměla :)

3 zarin-world zarin-world | Web | 26. srpna 2013 v 15:04 | Reagovat

Dobrá recenzia :) Tento sprchový gél som ešte nemala, ale vyzerá dobre :)

4 TeSs / safe-sound TeSs / safe-sound | Web | 26. srpna 2013 v 20:24 | Reagovat

Zrovna v pátek jsou si koupila nový tak zatím nepotřebuji, ale až mi dojde mrknu se po tomhle :)

5 Katee Katee | Web | 26. srpna 2013 v 22:14 | Reagovat

Hezká recenze :) Podle obrázku se mi moc líbí :)

6 jana-janishka jana-janishka | Web | 27. srpna 2013 v 7:18 | Reagovat

[1]: Díky!

[2]: Díky,určitě ho vyzkoušej!

[3]: Díky,vyzkoušej...

[4]: :)

[5]: Díky,je fakt úžasný!

7 Týna Týna | Web | 27. srpna 2013 v 12:18 | Reagovat

Kuknu se v obchodě a jestli se mi bude líbit, možná koupím, díky :)

8 Markett Markett | Web | 27. srpna 2013 v 15:29 | Reagovat

mamka ho taky kupuje :)

9 Luci Luci | E-mail | Web | 27. srpna 2013 v 22:51 | Reagovat

dříve jsem ho používala :) teď experimentuju :D

10 jana-janishka jana-janishka | Web | 28. srpna 2013 v 7:00 | Reagovat

[7]: Určitě si ho kup,je super!

[8]: :)

[9]: Já taky experimentuju,ale tenhle sprcháč si kupuju pořád.

11 Jull Jull | Web | 28. srpna 2013 v 9:45 | Reagovat

Ten sprchpvý gel vypadá zajímavě :) určitě ho někdy zkusím :)

12 jana-janishka jana-janishka | Web | 30. srpna 2013 v 11:46 | Reagovat

[11]: Je super!

13 ornithopter ornithopter | Web | 7. června 2016 v 18:50 | Reagovat

spolehlivé nebankovní půjčky 8-O

14 pillion pillion | Web | 8. září 2016 v 23:52 | Reagovat

nrbankovni pujčka rychlá ???

15 Josephdal Josephdal | E-mail | Web | 12. března 2018 v 23:33 | Reagovat

Thanks a lot. A good amount of stuff!

cialis daily use faq <a href="http://cialisfidel.com/">cialis generic</a> cialis naturale erboristeria <a href=http://cialisfidel.com/>generic cialis</a>

16 CanadaHielt CanadaHielt | E-mail | Web | 15. března 2018 v 0:42 | Reagovat

I believe what you posted made a bunch of sense. But, think on this, suppose you were to create a awesome headline? I mean, I don't want to tell you how to run your blog, but what if you added a title to possibly get people's attention? I mean %BLOG_TITLE% is a little boring. You could peek at Yahoo's home page and see how they create article titles to grab people interested. You might try adding a video or a picture or two to grab people excited about what you've written. In my opinion, it could bring your blog a little bit more interesting.

prescription drug cost
<a href=http://canadianpharmacycubarx.com/#>canadian pharmacy viagra</a>
canada pharmacies online pharmacy
<a href="http://canadianpharmacycubarx.com/#">canadadrugs</a>

17 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 16. března 2018 v 4:26 | Reagovat

Your style is so unique compared to other folks I have read stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just bookmark this page.
<a href=http://canadianpharmaciesgo.com/>Canadian Online Pharmacy</a>

18 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 4:56 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra on line</a>
sildenafil citrate 100mg  http://viagraskf.com/ buy generic viagra

19 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 13:14 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>cheap viagra</a>
generic viagra  http://viagraskf.com/ viagra generic

20 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 16. března 2018 v 14:57 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra online</a>
viagra online  http://viagraskf.com/ viagra online

21 CanadaHielt CanadaHielt | E-mail | Web | 16. března 2018 v 16:28 | Reagovat

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks a lot!

no prescription pharmacy
<a href=http://canadianpharmacycubarx.com/#>the canadian pharmacy</a>
prescription drugs online without doctor
<a href="http://canadianpharmacycubarx.com/#">legitimate canadian mail order pharmacies</a>

22 CanadianPrura CanadianPrura | E-mail | Web | 16. března 2018 v 16:43 | Reagovat

Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog. An excellent read. I'll certainly be back.
northwest pharmacy
<a href=http://canadianpharmaciescubarx.com/#>list of reputable canadian pharmacies</a>
no 1 canadian pharcharmy online <a href="http://canadianpharmaciescubarx.com/#">cialis canadian pharmacy</a>

23 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 16. března 2018 v 20:38 | Reagovat

This website was... how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Many thanks!
<a href=http://canadianpharmaciesgo.com/>canadian pharmacies online</a>

24 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 0:27 | Reagovat

Hi, constantly i used to check webpage posts here early in the break of day, since i love to find out more and more.
<a href=http://canadianpharmaciesgo.com/>canadian pharmacies online</a>

25 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 3:32 | Reagovat

Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. Nevertheless imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and clips, this site could definitely be one of the very best in its niche. Fantastic blog!
<a href=http://canadianpharmaciesgo.com/>canadian pharmacies online</a>

26 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 15:46 | Reagovat

May I simply say what a relief to find somebody that actually knows what they're discussing on the web. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people really need to look at this and understand this side of your story. I was surprised that you aren't more popular since you most certainly possess the gift.
<a href=http://viagraoblue.com/>over the counter viagra</a>

27 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 17:24 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra tablets</a>
bisagra  http://viagraskf.com/ viagra on line

28 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 17:49 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>canadian viagra</a>
viagra coupon  http://viagraskf.com/ viagra coupon

29 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 18:37 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>sildenafil citrate</a>
generic viagra prices  http://viagraskf.com/ buy viagra

30 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 18:51 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra on line no prec</a>
generic viagra 100mg  http://viagraskf.com/ virga

31 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 19:47 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra in farmacia senza ricetta</a>
buy viagra online  http://viagraskf.com/ generic viagra

32 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 19:50 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>medix</a>
viagra for women  http://viagraskf.com/ generic viagra prices

33 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 17. března 2018 v 22:36 | Reagovat

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?
<a href=http://viagraoblue.com/>viagra 100mg</a>

34 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 17. března 2018 v 23:48 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra generic</a>
where to buy viagra  http://viagraskf.com/ generic viagra

35 LelandLaw LelandLaw | E-mail | Web | 18. března 2018 v 0:35 | Reagovat

It's going to be finish of mine day, except before finish I am reading this great piece of writing to increase my know-how.
<a href=http://viagraoblue.com/>free viagra</a>

36 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 2:46 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>generic viagra prices</a>
viagra in farmacia senza ricetta  http://viagraskf.com/ viagra online

37 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 4:51 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra side effects</a>
viagra for women  http://viagraskf.com/ viagra kaufen

38 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 5:02 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra on line</a>
canadian viagra  http://viagraskf.com/ viagra tablets

39 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 5:17 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra pills</a>
viagra online  http://viagraskf.com/ viagra kaufen

40 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 13:04 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra samples</a>
sildenafil citrate  http://viagraskf.com/ viagra on line no prec

41 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 18. března 2018 v 20:10 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra tablets</a>
viagra coupon  http://viagraskf.com/ pharmacy

42 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 19. března 2018 v 18:55 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>generic viagra from amazon</a>
buy generic viagra  http://viagraskf.com/ viagra ohne rezept auf rechnung

43 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 19. března 2018 v 20:58 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>sildenafil</a>
sildenafil citrate  http://viagraskf.com/ viagra side effects

44 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 20. března 2018 v 2:43 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>what is viagra</a>
generic viagra from amazon  http://viagraskf.com/ viagra kaufen

45 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 20. března 2018 v 18:42 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>medix</a>
pharmacy  http://viagraskf.com/ viagra coupon

46 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 3:27 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>cheap viagra</a>
viagra samples  http://viagraskf.com/ virga

47 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 5:54 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra prices</a>
generic viagra prices  http://viagraskf.com/ where to buy viagra

48 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 13:58 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra generic</a>
Viagra  http://viagraskf.com/ sildenafil citrate 100mg

49 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 21. března 2018 v 21:40 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>generic viagra</a>
pharmacy online  http://viagraskf.com/ viagra kaufen

50 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 3:00 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>buy generic viagra</a>
generic viagra 100mg  http://viagraskf.com/ over the counter viagra

51 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 15:05 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>buy viagra online</a>
where to buy viagra  http://viagraskf.com/ viagra tablets

52 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 18:06 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>buy generic viagra</a>
viagra for sale uk  http://viagraskf.com/ over the counter viagra

53 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 22. března 2018 v 18:37 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>over the counter viagra</a>
buy generic viagra  http://viagraskf.com/ nizagara

54 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 23. března 2018 v 5:17 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>canadian viagra</a>
viagra for sale  http://viagraskf.com/ viagra for sale uk

55 sleerruro sleerruro | E-mail | Web | 23. března 2018 v 18:41 | Reagovat

<a href=http://viagraskf.com>viagra for sale</a>
viagra pills  http://viagraskf.com/ viagra coupons

56 Michaelidorp Michaelidorp | E-mail | Web | 3. dubna 2018 v 0:40 | Reagovat

canadian drugstore
<a href=http://nicktambone.com/>canada pharmacies online prescriptions</a>
canadian online pharmacies
<a href="http://visitwaushara.com/">canada drugs online</a>

57 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 8. dubna 2018 v 0:02 | Reagovat

sacerdote levitra en el exodo mariel
<a href="http://levitra-gg.com/#buy+levitra">vardenafil</a>
buy levitra online uk
<a href=http://levitra-gg.com/#levitra>levitra 20mg</a>
levitra 10 mg tabletas

58 levitra rezeptfrei deutschland levitra rezeptfrei deutschland | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 17:42 | Reagovat

Okay this YouTube video is much enhanced than last one, this one has fastidious picture quality as well as audio.

59 vardenafil 20mg vardenafil 20mg | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 23:57 | Reagovat

Inspiring story there. What occurred after? Thanks!

60 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 4:16 | Reagovat

Obviously high resolution videotape quality carries much memory, that’s why it gives you improved feature.

61 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 19. dubna 2018 v 13:03 | Reagovat

viagra vs levitra performance
<a href="http://levitra-gg.com">levitra online</a>
buy city com domain levitra blog
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+20mg>levitra rezeptfrei deutschland</a>

62 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 1:01 | Reagovat

thuoc cuong duong levitra generic
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20mg</a>
levitra daeyang college
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+prices>levitra 20mg</a>

63 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 16:38 | Reagovat

os levitra 2014 dodge
<a href="http://levitra-gg.com">levitra rezeptfrei deutschland</a>
levitra cost per tab
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+online>levitra 20mg</a>

64 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 23:04 | Reagovat

soy guarura de levitra oscar chavez facebook
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra coupon</a>
levitra addicting online games
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+online>levitra 20 mg</a>

65 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 2:31 | Reagovat

levitra rezeptfrei
<a href="http://levitra-gg.com">buy levitra</a>
site levitra moviestarplanet
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+20+mg+bayer+prezzo>levitra 20 mg</a>

66 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 24. dubna 2018 v 11:18 | Reagovat

If some one wants expert view on the topic of blogging and site-building then i advise him/her to pay a quick visit this webpage, Keep up the pleasant work.

67 buy levitra buy levitra | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 23:58 | Reagovat

At present I was so tired, and now this time I have got some relax by seeing this comical YouTube video, thanks, keep it up.

68 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 13:45 | Reagovat

apotik penjual levitra vs cialis
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20 mg</a>
online apotheke levitra rezeptfrei
[URL=http://levitra-gg.com#levitra+coupon ]levitra 20 mg[/URL]

69 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 5. května 2018 v 18:12 | Reagovat

adc levitra 20
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra rezeptfrei deutschland</a>
ianareo izay levitra taloha inc
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+online>levitra online</a>

70 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 6. května 2018 v 0:55 | Reagovat

levitra e levitinha disco grafia de los tigres del norte
<a href="http://mylevitraok.com">levitra generic</a>
generic levitra pharmacy reviews
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+rezeptfrei+deutschland>levitra 10 mg prezzo</a>

71 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 6. května 2018 v 20:06 | Reagovat

2dline levitra
<a href="http://levitra-gg.com">vardenafil 20mg</a>
viagra levitra vergleich
<a href=http://mylevitraok.com#buy+levitra>levitra 20 mg</a>

72 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 6. května 2018 v 23:30 | Reagovat

4allfreecom cgi cheap gbid levitra link
<a href="http://myvardenafilok.com">buy levitra</a>
andy levitra spotrac cowboys
<a href=http://myvardenafilok.com#vardenafil+20mg>levitra coupon</a>

73 MarkAdurl MarkAdurl | E-mail | Web | 7. května 2018 v 6:25 | Reagovat

viagra levitra ou cialis qual melhor celular
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 20 mg bayer prezzo</a>
levitra to increase pleasure sex
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+20+mg+bayer+prezzo>levitra 20 mg bayer prezzo</a>

74 PetrAdurl PetrAdurl | E-mail | Web | Čtvrtek v 19:13 | Reagovat

professional forex trader training program
<a href="http://pizza-skarabeusz.pl/gunbot/#">account e forex fund gold hyip investment program trading</a>
building trades national drug alcohol program
<a href=http://davidralphs.com/gunbot/>tradewin 2008 customs programs and trade seminar</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama