Komentáře

1 Jukniseonline.team Jukniseonline.team | Web | 5. prosince 2011 v 17:13 | Reagovat

Rády bychom abys nám ohodnotila blog, prosim pak nam rekni, az nam ho ohodnotis :)

Jukniseonline
jukniseonline.blog.cz

2 jana-janishka jana-janishka | Web | 5. prosince 2011 v 17:15 | Reagovat

[1]:bude to chvili trvat,protoze tu mam vice zajemcu,kterti mi napsali ale pak dam urcite vedet

3 Ebolin Ebolin | Web | 5. prosince 2011 v 17:25 | Reagovat

Je pravdou, že se těchto ...nevím jak to nazvat...neúčastním, ale někdy můžu udělat výjimku, ne?
:-)
Ebolin©
jenom1.blog.cz

Pěkný blog

4 jana-janishka jana-janishka | Web | 5. prosince 2011 v 17:30 | Reagovat

[3]:ok,bude mi to ale chvili trvat,mam hodne blogu na ohodnoceni,pak ti do komentu na blog napisu az to bude

5 Alanis24 Alanis24 | 6. prosince 2011 v 14:41 | Reagovat

Ahoj, moc by mě potěšilo, kdyby jsi mi ohodnotila blog.

Alanis24
alanis24.blogspot.com

6 jana-janishka jana-janishka | Web | 7. prosince 2011 v 6:11 | Reagovat
7 střelená šárka střelená šárka | Web | 8. prosince 2011 v 16:35 | Reagovat

Tak když já blog ohodnotím tobě, proč ne ty mě :)

Střelená Šárka
www.strelena-sarka.blog.cz

Až blog ohodnotíš, napiš :)

8 jana-janishka jana-janishka | Web | 8. prosince 2011 v 16:48 | Reagovat

[7]:jo ohodnotim,ale bude to trvat,mam hodne blogu na hodnoceni

9 kAČEnQa kAČEnQa | Web | 8. prosince 2011 v 18:57 | Reagovat

KčEnQa
WWW.NEJMUCQ.BLOG.CZ

10 Lady Smile :) Lady Smile :) | Web | 13. prosince 2011 v 21:29 | Reagovat

Tak já to taky zkusím, ale zkus mě nějak moc nezkritizovat :D ;)

Lady Smile :)
www.ladysmile.blog.cz

A napiš mi na blog prosím, až mě ohodnotíš, děkuju :)

11 jana-janishka jana-janishka | Web | 14. prosince 2011 v 6:00 | Reagovat

[10]:neboj,az to bude tak napíšu

12 Maaya Maaya | Web | 14. prosince 2011 v 20:01 | Reagovat

Maaya
magical-insanity.blog.cz

13 . . | 27. prosince 2011 v 18:17 | Reagovat

Adelle
for--you.blog.cz

Pak mi napiš na web

14 jana-janishka jana-janishka | Web | 28. prosince 2011 v 6:08 | Reagovat

[13]:ok pak napíšu

15 Alanis24 Alanis24 | Web | 1. ledna 2012 v 14:07 | Reagovat

Alanis24
alanis24.blogspot.com

16 jana-janishka jana-janishka | Web | 1. ledna 2012 v 15:24 | Reagovat

[15]:vždyt uz ses prihlasila do hodnoceni blogu,ja vim ze to dlouho trva,ale je tu hodne zajemcu

17 Terka Terka | Web | 5. ledna 2012 v 13:39 | Reagovat

1. Téra
2, Http://Moj-svet-zvierat.blog.cz

PS: Dej vědět !!!!!!
PS: Hodně zájemců? neřekla bych :D

18 jana-janishka jana-janishka | Web | 5. ledna 2012 v 14:03 | Reagovat

[17]:vedet ti dam,a zajemcu hodne je,nekteri sou tu napsani,ale nekteri mi napisou treba na nake strance at jim ohodnotim blog,sak se podivej na hodnocene blogy,bylo jich 10 a jeste mam 5 neohodnocenych,to je podle tebe malo?

19 adushiikq adushiikq | E-mail | Web | 5. ledna 2012 v 16:42 | Reagovat

Ahoj.
1. AdushiikQ
2. adushiikq.blog.cz

20 adushiikq adushiikq | E-mail | Web | 9. ledna 2012 v 18:54 | Reagovat

Ahojky pozrieš sa na môj blog? Prosím zapoj sa do niečoho mám malú návštevnosť. A inak pekný blog.

21 jana-janishka jana-janishka | Web | 10. ledna 2012 v 6:00 | Reagovat

[20]:díky,ty mas taky hezky blog,hlavne desding

22 colossal-autor colossal-autor | Web | 17. ledna 2012 v 13:36 | Reagovat

ColoSsal-Autor
colossal-autor.blog.cz

PS: napiš na blog, až to budeš mít..

23 jana-janishka jana-janishka | Web | 17. ledna 2012 v 14:07 | Reagovat

[22]:pak napisu

24 Hedus Hedus | 1. února 2012 v 16:38 | Reagovat

Heduš

www.pes.blogerka.cz

25 Aňulíí Aňulíí | E-mail | Web | 2. února 2012 v 9:59 | Reagovat

Aňulíí
http://milujeme-the-sims3.blog.cz/

Prosím jak to bude napiš mi na mail nebo na blog děkuji

26 jana-janishka jana-janishka | Web | 5. února 2012 v 14:39 | Reagovat
27 Amne Amne | Web | 7. února 2012 v 15:04 | Reagovat

ahoj :) prohlížím si tvůj blog, abych potom ve videoodpovědi mohla odpovědět na tvoji otázku jaký mám na tvj blog názor, zatím se mi moc líbí a ráda bych byla mezi těmi, jejiž blog si ohodnotila .. :)
Amne
Amne-fashion.blog.cz

28 jana-janishka jana-janishka | Web | 8. února 2012 v 5:50 | Reagovat

[27]:moc ti děkuju a určitě tvůj blog ohodnotím

29 Devilish_Angel Devilish_Angel | Web | 11. února 2012 v 16:41 | Reagovat

Devilish_Angel
devilish-style.blog.cz

30 jana-janishka jana-janishka | Web | 12. února 2012 v 6:38 | Reagovat

[29]: az budu s hodnocenim hotova,dam ti vedet

31 Tarty Tarty | Web | 18. února 2012 v 11:07 | Reagovat

Přezdívka : Tarty
adresa blogu : ↑ nahoře ve webu ↑   :)
P.S : Blog je v rekonstrukci, ale i tak to můžeš hodnotit :-)

32 jana-janishka jana-janishka | Web | 18. února 2012 v 12:19 | Reagovat
33 MARK MARK | Web | 20. února 2012 v 10:19 | Reagovat

PROSÍM PODÍVEJ SE

34 jana-janishka jana-janishka | Web | 20. února 2012 v 13:04 | Reagovat

[33]:ok
pekny blog

35 Izzie =) Izzie =) | Web | 23. února 2012 v 19:50 | Reagovat

Izzie
izzie-blossom.blogspot.com

pak mi dej vědět, děkuji =)

36 jana-janishka jana-janishka | Web | 24. února 2012 v 6:22 | Reagovat

[35]:ok,az to bude tak ti napisu na blog

37 Barčáá Barčáá | E-mail | Web | 6. března 2012 v 15:23 | Reagovat

Barčáá
u-barci
:DD ááá se těšíím :):DDD

38 diylenka diylenka | Web | 7. března 2012 v 10:12 | Reagovat

Lenuška :D
DIYLenka.blog.cz
:)

39 Megi Megi | Web | 10. března 2012 v 13:10 | Reagovat

Megi a Míšina
emo-scene-the-world.blog.cz

40 adel-sims3 adel-sims3 | Web | 14. března 2012 v 16:16 | Reagovat

Adel
http://adel-sims3.blog.cz/
prosím, napiš mi na blog, až bude hodnocení :)

41 jana-janishka jana-janishka | Web | 15. března 2012 v 5:50 | Reagovat

[40]:ok napíšu

42 Erista Erista | Web | 18. března 2012 v 17:38 | Reagovat

Erista
www.erista.blog.cz
:)

43 Mara Rose Mara Rose | Web | 8. dubna 2012 v 19:30 | Reagovat

Mara Rose
http://tvorime-zde.blog.cz/

44 K. Lee K. Lee | E-mail | Web | 11. dubna 2012 v 15:35 | Reagovat

Keneth Lee
www.keneth-lee.blog.cz

45 Ewka Ewka | E-mail | Web | 21. dubna 2012 v 11:36 | Reagovat

Ewka
Dream-diary.blog.cz

46 Niqaa Niqaa | E-mail | Web | 21. dubna 2012 v 20:48 | Reagovat

Niki
www.pet-potkan.blog.cz :o)

47 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 21. dubna 2012 v 22:12 | Reagovat

Bebe
www.bebesusenkyblog.blog.cz

48 kiley** kiley** | Web | 29. dubna 2012 v 13:20 | Reagovat

kiley
mysterygirl.blog.cz
potom až to tu bude tak mi napiš na můj blog ;-)díky ;-)

49 Ewka Ewka | E-mail | Web | 2. května 2012 v 7:04 | Reagovat

Ewka
Dream-diary.blog.cz
;)

50 kure114 kure114 | Web | 2. května 2012 v 14:29 | Reagovat

Kuře114
www.kure114.blog.cz
:)

51 Domush-kaa Domush-kaa | Web | 5. května 2012 v 8:12 | Reagovat

Domush
www.domush-kaa.blog.cz
Až to bude, ozvi se prosím :)

52 flashweb flashweb | E-mail | Web | 17. května 2012 v 16:16 | Reagovat

Ahoj, rád by som si nechal ohodnotiť blog , čo si  o tom myslíš ty
Prezývka: Fl@asher (to ma len tak napadlo k názvz blogu)
BLOG: flashweb.blog.cz

53 Terezie Terezie | 18. května 2012 v 17:57 | Reagovat

Tessi ;)
SuperTessiTess@seznam.cz
:))

54 Terezie Terezie | Web | 18. května 2012 v 17:57 | Reagovat

[53]: a blog : www.LadyTereza.blog.cz :D

55 lady-sims3 lady-sims3 | Web | 22. května 2012 v 22:12 | Reagovat

Lady-sims3
Lady-sims3.blog.cz
Prosím jestli si toho vsimnes tak napis na muj blog díky

56 MiSs Nelly MiSs Nelly | Web | 1. června 2012 v 21:03 | Reagovat

MiSs Nelly
www.miss-nelly.blog.cz

57 oanet oanet | 20. června 2012 v 8:09 | Reagovat

Anett
www.oanet.blog.cz prosím ohodnoť :-)

58 valililinka valililinka | Web | 6. července 2012 v 12:56 | Reagovat

ohodnotíš prosím blog?

valililinka.blog.cz

59 jana-janishka jana-janishka | Web | 8. července 2012 v 14:31 | Reagovat
60 wiksize wiksize | 11. července 2012 v 7:26 | Reagovat

wiksize
www.wiksize.blog.cz
PS: potom napíš na blog, dík

61 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 18. července 2012 v 18:50 | Reagovat

rm - Lucifer´s Angel
http://azrael-west.com

pak dej prosím vědět :-)

62 Kiley Kiley | Web | 30. července 2012 v 15:57 | Reagovat

:)

63 Bára Bára | Web | 31. července 2012 v 21:36 | Reagovat

Bára a Baruzz
world-for-us.blog.cz

Až to budešš mít,dej prosím vědět :)

64 Nikol Nikol | Web | 3. srpna 2012 v 13:08 | Reagovat

Nikol
www.fashion-nikol.blog.cz
Až bude hodnotenie prosím ozvi sa mi na blog ;) Ďakujem :)

65 Łowe♥ Łowe♥ | E-mail | Web | 8. srpna 2012 v 7:57 | Reagovat

Łowe♥
lowely-lowe.blog.cz

PS:Dej mi pak prosím vědět na blog:)

66 Týna Týna | Web | 16. srpna 2012 v 13:55 | Reagovat

- Týna
- tynin-blog.blogspot.cz

67 Piloula Piloula | Web | 18. srpna 2012 v 15:59 | Reagovat

Piloula
www.piloula.blog.cz
Děkuji :))

68 Zebrína Zebrína | Web | 25. srpna 2012 v 22:44 | Reagovat

Zebrína
zuri-zeze.blog.cz

A dej mi potom prosím vědět na blog! :))

69 Lexi | Ian-Somerhalder.blog.cz Lexi | Ian-Somerhalder.blog.cz | Web | 31. srpna 2012 v 7:45 | Reagovat

Lexi
Ian-Somerhalder.blog.cz

Prosím, až mi blog ohodnotíš, dej mi vědět :))

70 Piloula Piloula | Web | 2. září 2012 v 21:17 | Reagovat

Piloula
www.piloula.blog.cz
Děkuju :))

71 Vivienne Vivienne | Web | 9. září 2012 v 13:21 | Reagovat

Vivienne & Christine
http://beaute-lumiere.blog.cz/
Díky :)

72 A. A. | 1. října 2012 v 17:30 | Reagovat

A.
www.Queen-ka.blog.cz

73 Lexi | Ian-Somerhalder.blog.cz Lexi | Ian-Somerhalder.blog.cz | Web | 2. října 2012 v 18:44 | Reagovat

Lexi
Ian-Somerhalder.blog.cz

74 missluluna missluluna | 2. října 2012 v 22:00 | Reagovat

Lucíq

www.missluluna.blog.cz

75 Roxanne Roxanne | Web | 6. října 2012 v 17:50 | Reagovat

Roxanne
so-creative.blog.cz

76 Luci..:)* Luci..:)* | Web | 7. října 2012 v 13:54 | Reagovat

Luci..:)*
vsechnoo-moozny.blog.cz
Až to bude dej mi prosím vědět na blog.)

77 jediny-blog jediny-blog | E-mail | 7. října 2012 v 17:33 | Reagovat

AHOJ môžeš  mi ohodnoťit môj blog

http://jediny-blog.blog.cz/

78 Teong Teong | 10. října 2012 v 19:54 | Reagovat

smartmodelsforum.com
Teong

79 Verr Verr | Web | 14. října 2012 v 20:58 | Reagovat

prosím ohodnotis
x-book.blog.cz
zlamoska

80 ter-es ter-es | Web | 22. října 2012 v 15:19 | Reagovat

ter-es
ter-es.blog.cz

81 z-fashion.estranky.cz z-fashion.estranky.cz | E-mail | 30. října 2012 v 15:18 | Reagovat

Pani tady je zajemcu,snad se na me taky dostane,budu rada kdyz mi take ohodnotis blog,ju z-fashion.estranky.cz

82 smilebynsm smilebynsm | Web | 3. listopadu 2012 v 13:10 | Reagovat

Smilebynsm.blog.cz
Smile :)

83 Poppy Poppy | Web | 25. listopadu 2012 v 15:14 | Reagovat

Poppy
itspoppy.blog.cz

PS: napiš na blog :)

84 Katka-kaciis Katka-kaciis | Web | 27. listopadu 2012 v 14:52 | Reagovat

adresu ti dávat nemusím kdyz mme mas mezi affs.... ;-)

85 wiksize wiksize | Web | 29. listopadu 2012 v 14:57 | Reagovat

Viki
www.wiksize.blog.cz

86 adinkapety adinkapety | Web | 30. listopadu 2012 v 14:22 | Reagovat

Adinkapety
www.adinkapety.blog.cz

87 Sasanka-chan Sasanka-chan | Web | 30. listopadu 2012 v 15:40 | Reagovat

Sasanka-chan
www.naruto-uchihabrothers-story.blog.cz

88 part-of-my-world part-of-my-world | Web | 30. listopadu 2012 v 19:44 | Reagovat

Eva
www.part-of-my-world.blog.cz

89 Moni Moni | Web | 1. prosince 2012 v 10:19 | Reagovat

Moni
barbiefan.blog.cz

ps: keď bude mať hotové hodnotenie, prosím napíš mi na blog

90 Kejt Kejt | Web | 2. prosince 2012 v 13:32 | Reagovat

Kejt
pasikd.blog.cz
btw. napiš pak na blog, díky :)

91 Jasper.19 Jasper.19 | Web | 12. prosince 2012 v 10:39 | Reagovat

Jasper.19
onstrangertides.blog.cz

92 ChristinaD ChristinaD | E-mail | Web | 12. prosince 2012 v 22:07 | Reagovat

ChristinaD
www.ande-musik-evigt.blog.cz

pak dej vědět :)

93 Bublina Bublina | E-mail | Web | 16. prosince 2012 v 10:45 | Reagovat

Bublina
www.buubliina.blog.cz
potom mi daj vedieť :) :)

94 Markýtka Markýtka | Web | 16. prosince 2012 v 12:37 | Reagovat

Markýtka
markytcin.blog.cz

Potom mi prosím napiš

95 kiqishek kiqishek | Web | 17. prosince 2012 v 14:01 | Reagovat

Kiqishek
kiqishek.blogerka.cz  ;)

96 Miss Entertainment Miss Entertainment | Web | 17. prosince 2012 v 15:33 | Reagovat

Miss Entertainment
entertainment-for-you.blog.cz

97 Sabbi Sabbi | 3. ledna 2013 v 19:06 | Reagovat

Sabbi
www.sabbi-babbi.blog.cz

98 Akemi(anicka625) Akemi(anicka625) | Web | 3. ledna 2013 v 21:13 | Reagovat

1)Akemi
2)life-of-the-sims.blog.cz

99 Simmie* Simmie* | E-mail | Web | 4. ledna 2013 v 15:29 | Reagovat

1) Simmie*, ale na blogu jsme 3 adminky ;)
2) our--sims.blog.cz

Byla bych vážně ráda, kdybys nám blog zhodnotila :)*

100 Daniella Daniella | Web | 5. ledna 2013 v 13:59 | Reagovat

www.honeybear.blog.cz

Daniella

Kdyžtak mi dej vědět na blog ;)

Zobrazit novější komentáře

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.